NTNUer vant «Årets nettpedagog 2019»

Halvdan Haugsbakken ble nominert for sitt arbeid med en nasjonal infrastruktur for nettundervisning og vant.
Halvdan Haugsbakken er ansatt som postdoktor ved NTNU og er prosjektleder for NTNU MOOC. 
        
            (Foto: Fleksibel utdanning Norge)

Halvdan Haugsbakken er ansatt som postdoktor ved NTNU og er prosjektleder for NTNU MOOC.  Foto: Fleksibel utdanning Norge

Halvdan Haugsbakken fra NTNU er kåret til «Årets nettpedagog 2019» for sitt arbeid med MOOC, et initiativ som har som hensikt å bygge opp kompetanse på utvikling og drift av nettkurs ved NTNU.

Prisen deles ut av Fleksibel utdanning Norge, en medlemsorganisasjon for virksomheter og enkeltpersoner som jobber med digitale og fleksible læringsformer.

Ifølge pressemeldingen fra organisasjonen var det Haugsbakkens arbeid med å utvikle en nasjonal infrastruktur for nettundervisning med teknisk-pedagogisk og multimodal støtte som var blant begrunnelsene for nominasjonen av Haugsbakken.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UAs julekalender:

Ser du hvem dette er?

Dagens hint: Har jobbet med både aluminium og olje. Om hun har arvet morens herskapelige interesser vites ikke

- Hun har full støtte i styret

- Det har vært en meget omfattende prosess, med oppgaver til kandidatene og personprofilanalyser, sier styreleder Svein Richard Brandtzæg.

Rektor Anne Borg: - Tid for konsolidering

- Nå må vi ta ned de ballene som er oppi lufta, sier Anne Borg. Hun er tydelig på at reformtakten skal ned med henne som rektor.

Her er NTNUs nye rektor

Nå kan hun stryke «konstituert» fra jobbtittelen sin: Anne Borg blir NTNUs rektor for de kommende 5,5 årene.