NTNUer vant «Årets nettpedagog 2019»

Halvdan Haugsbakken ble nominert for sitt arbeid med en nasjonal infrastruktur for nettundervisning og vant.
Halvdan Haugsbakken er ansatt som postdoktor ved NTNU og er prosjektleder for NTNU MOOC. 
        
            (Foto: Fleksibel utdanning Norge)

Halvdan Haugsbakken er ansatt som postdoktor ved NTNU og er prosjektleder for NTNU MOOC.  Foto: Fleksibel utdanning Norge

Halvdan Haugsbakken fra NTNU er kåret til «Årets nettpedagog 2019» for sitt arbeid med MOOC, et initiativ som har som hensikt å bygge opp kompetanse på utvikling og drift av nettkurs ved NTNU.

Prisen deles ut av Fleksibel utdanning Norge, en medlemsorganisasjon for virksomheter og enkeltpersoner som jobber med digitale og fleksible læringsformer.

Ifølge pressemeldingen fra organisasjonen var det Haugsbakkens arbeid med å utvikle en nasjonal infrastruktur for nettundervisning med teknisk-pedagogisk og multimodal støtte som var blant begrunnelsene for nominasjonen av Haugsbakken.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTNU kan miste kontrollen over alle bygningene sine

NTNU, UiO, UiB, NMBU og NiH kjemper for å unngå at Statsbygg tar over kontrollen på eiendommene deres. - Dette handler om muligheten til å ivareta samfunnsoppdraget vårt, sier NTNUs økonomi- og eiendomsdirektør, Frank Arntsen.

Det er 70 år siden Sintef ble etablert i Trondheim

Forskningsinstituttet ble etablert for å utføre oppdragsforskning og har siden starten hatt et tett samarbeid med NTH, og etter hvert NTNU.

Gjesteskribenten:

Feilslått politikk for god lærerutdanning

Grunnskolelærerutdanningen er under press som følge av nye krav fra politikerne. Regjeringens politikk er en trussel mot kvalitet i lærerutdanning.

- Asheim hopper på et tog i fart

Henrik Asheim blir tatt vel imot i UH-sektoren etter utnevnelsen som ny minister for forskning og høyere utdanning.