NTNU kåret til landets nest mest attraktive arbeidsplass

Kun Google er en mer attraktiv arbeidsgiver for unge arbeidssøkere i Norge, ifølge ny undersøkelse.
Bedriftene står i kø for å kapre unge talenter under karrieredagene ved NTNU, men ifølge en ny undersøkelse er NTNU selv en mer ettertraktet arbeidsgiver enn de fleste. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Bedriftene står i kø for å kapre unge talenter under karrieredagene ved NTNU, men ifølge en ny undersøkelse er NTNU selv en mer ettertraktet arbeidsgiver enn de fleste.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Rekrutteringsbyrået Academic Work har igjen gjennomført undersøkelsen Young Professional Attraction Index, en undersøkelse som søker å kartlegge hvilke selskaper det er som er de mest attraktive blant unge arbeidssøkere.

Og i årets kåring seiler NTNU inn på andreplass, bak Google og foran DNV GL.

Ifølge pressemeldingen fra Academic Work er dette første gang en ser en utdanningsinstitusjon på topplisten.

- I tillegg til at de er en kjent institusjon med et stort kunnskapsmiljø, er de også som en statlig bedrift en trygg arbeidsgiver for unge arbeidstakere, sier Mads Wildhagen i rekrutteringsbyrået i pressemeldingen.

– Det er gledelig å registrere at NTNU er en attraktiv arbeidsgiver for unge arbeidstakere. Som et universitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, er det ikke overraskende at vi er spesielt attraktive for unge  arbeidstakere med teknologi-bakgrunn, sier NTNU-rektor Anne Borg i samme melding.

Her er topplisten i sin helhet:

1. Google

2. NTNU

3. DNV GL

4. Apple

5. Sintef

6. Aker Solutions

7. Sopra Steria

8. Statkraft

9. NRK

10. Microsoft

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kraftig nedgang i strykprosent i vår

Tall fra DBH viser at strykprosenten ved NTNU ramlet med en tredjedel våren 2020 sammenlignet med 2019.

Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.

Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen

Professor Øyvind Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen for behandlingen han ble utsatt for i forbindelse med IHS-striden.

Mener forholdet mellom NTNU og Sintef gnisser

NTNU og Sintef konkurrerer om de samme oppdragene, prosjektene og forskningsmidlene, advarer direktør Magnus Langseth i SFI Casa ved NTNU.