Jobbtilbudet går ut i løpet av kort tid

Prorektor Kari Melby har latt seg overbevise: Det vil være en styrke for NTNU med et eget Brussel-kontor.  
Prorektor Kari Melby (til venstre) orienterte styret om arbeidet med Brussel-kontor i dag. 
        
            (Foto: Sølvi W. Normannsen)

Prorektor Kari Melby (til venstre) orienterte styret om arbeidet med Brussel-kontor i dag.  Foto: Sølvi W. Normannsen

- Jeg har vært i tvil, men Gunnar Bovim har helt rett: det er helt riktig av NTNU å være til stede i Brussel, sa Melby da hun onsdag orienterte NTNUs styre om arbeidet med å opprette det nye kontoret i Brussel.

Som tidligere omtalt i UA, har 13 personer søkt på stillinga, som har en varighet på tre år. Økt tilstedeværelse i EU-hovedstaden skal blant annet bidra til å doble NTNUs andel av midler fra EUs forskningsprogram, Horisont 2020. 

LES OGSÅ: Mange internasjonale søkere til Brussel-kontoret

Jobbtilbud rundt hjørnet

Fem søkere har vært inne til intervju.

- Det ser lovende ut. I løpet av uka avklarer vi antakelig et tilbud, så får vi håpe at vi får den søkeren vi ønsker oss, sa Melby til styremedlemmene.

Hvis alt går etter skjema, vil saken bli behandlet i ansettelsesrådet 30. juni. Målet er at den som får jobben kan starte 1. september. I den forbindelse skal det være et stort åpningsarrangement.

Må besøke EU-hovedstaden

Deretter skal den nyansatte på Brusselkontoret få jevnlig besøk fra NTNU:

- Vi har oppfordret EU-rådgiverne ved alle fakultetene om å reise til Brussel. Nå må de reise dit og tilbringe tid der, understreket Melby.

LES OGSÅ: Edvard Moser ga råd til EU

LES OGSÅ: Skal utrede eget Brussel-kontor

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Student fant Nord-Norges første viking-handelssted

En UiT-student har ifølge universitetet funnet fram til det første kjente handelsstedet fra 800-tallet som vi kjenner til i Nord-Norge.

Utøya-studie med overraskende funn

Tidlige fysiske plager, som hodepine og magesmerter, etter en traumatisk hendelse kan gi økt risiko for langvarige psykiske plager, ifølge en Utøya-studie.

Misfornøyd med Sits boliginformasjon på nett

Student Victoria Dontsova mener manglende innvendige bilder og plantegninger på Sits nettsider skaper unødvendig merarbeid for flytteklare studenter.

Rapport:

Nesten 1 av 4 undervisningsansatte melder om svekket IT-sikkerhet i hjemmekontor

Flere ansatte i hjemmekontor melder om svekket IT-sikkerhet som følge av at jobben måtte gjøres hjemmefra. Undervisningsansatte er nesten i toppen av listen.