utrykning

Bygning på Gløshaugen ble evakuert: - Ble slukket ganske kjapt

Tidligere i dag ble bygg på Gløshaugen evakuert etter røykutvikling. Det skal ikke ha vært større konsekvenser av det.

Illustrasjonsfoto fra en tidligere utryktning på Gløshaugen. Dagens utrykning skjedde til samme område, til et søppelrom ved Realfagsbygget/Kjemiblokkene.
Publisert Sist oppdatert

Brannvesenet rykket ut til NTNU Gløshaugen etter å ha blitt varslet av en automatisk brannalarm onsdag formiddag rundt 11. Det var snakk om noe røykutvikling i et søppelrom tilknyttet Kjemiblokkene rett ved Realfagsbygget.

Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Ebbe Kimo, fortalte klokka 11.50 til Adressa, som omtalte saken først, at ansatte som jobbet i bygget ble evakuert som følge av røykutviklingen.

- Det var ikke snakk om store greiene og det ble slukket ganske kjapt. Det er antakelig noe som har blitt kastet i ei papirpresse, som ikke skulle være der, sa han.

Han utgreier overfor Nidaros at det skjedde i en papirpresse i et søppelrom og at det kan ha vært et batteri eller lignende. Han sier også til avisa at det ble en del røyk, og flere måtte evakuere seg selv da brannalarmen gikk, men ifølge Kimo har det gått bra med alle.

Ta gjerne kontakt med UA på tips@universitetsavisa.no om du opplevde utrykningen/evakueringen og har bilder eller erfaringer du vil dele.