Nå varsler også Sintef permitteringer

Ansatte i Sintef manufacturing vil bli varslet om permitteringer i neste uke.
Alexandra Bech Gjørv er konserndirektør i Sintef. Nå må også hennes virksomhet varsle permitteringer. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Alexandra Bech Gjørv er konserndirektør i Sintef. Nå må også hennes virksomhet varsle permitteringer.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Denne uken og i starten av neste uke vil det gå ut varsel om permitteringer til flere ansatte i Sintef manufacturing AS, forteller strategi- og kommunikasjonsdirektør, Vincent Fleischer til Forskerforum.

Koronakrisen går hardt utover forskningsinstituttene. Tidligere har Norce og Fafo meldt om at det har blitt sendt permitteringsvarsler til ansatte.

LES OGSÅ: Forskningsinstitutter permitterer

Nå følger Sintef etter. Det er i første omgang sendt ut permitteringsvarsler til ansatte i Sintef manufacturing AS, som er et kompetansesenter for vareproduksjon.

– Denne uken og i starten av neste uke vil det gå ut varsel om permittering til flere ansatte i Sintef manufacturing AS, som, med sin sterke tilknytning til de store bedriftene i industriparken på Raufoss, hvor flere er leverandører til den hardt rammede europeiske bilindustrien, per i dag er den mest utsatte delen av Sintefs virksomhet, skriver strategi- og kommunikasjonsdirektør, Vincent Fleischer, i en-post til Forskerforum

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.

NTNU etterlyser mindre styring i innspill til ny styringspolitikk

NTNU advarer mot for mange lover og regler i innspillene til ny UH-lov og ny styringspolitikk.