To Trondheimsstudenter mistet livet

Studentene Marie Myrset Skinnemoen og Lukas Borge Johansen, begge 20 år, omkom i en trafikkulykke på Riksvei 3 i Stor-Elvdal forrige torsdag.

Lukas borge Joansen var student ved BIs campus i Trondheim (bildet) mens Marie Myrset Skinnemoen studerte ved NTNU Handselshøyskolen.
Lukas borge Joansen var student ved BIs campus i Trondheim (bildet) mens Marie Myrset Skinnemoen studerte ved NTNU Handselshøyskolen.
Publisert Sist oppdatert

Skinnemoen gikk førsteåret på bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

- Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet, sier dekan Monica Rolfsen til Adresseavisen.

- Å miste en student er noe av det aller verste vi kan oppleve. Det berører oss som universitet, medstudenter og ansatte, selv om våre tanker selvsagt først og fremst går til de aller nærmeste som har mistet et familiemedlem, sier dekanen.

Johansen var student ved Handelshøyskolen BI i Trondheim, sier rektor Asgeir Opland til Adresseavisen.

- Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om den tragiske ulykken i Stor-Elvdal som kostet en av våre studenter livet. Bortgangen av to studenter ved BI og NTNU preger studentmiljøet og våre tanker går til de pårørende. Det vil bli avholdt minnestund ved campusen og vi vil også tilrettelegge for en digital kondolanseprotokoll. Medstudenter som trenger noen å snakke med, kan kontakte studentprest eller en av våre rådgivere i Student Counselling, skriver Asgeir Opland til Adresseavisen.

Powered by Labrador CMS