Tobias Slørdahl får pris for fremragende undervisning

Han er vinner av Olav Thon Stiftelsens nasjonale pris for fremragende undervisning 2021.

Tobias Slørdahl er førsteamanuensis ved NTNU.
Tobias Slørdahl er førsteamanuensis ved NTNU.

Slørdahl er førsteamanuensis Tobias Slørdahl ved Institutt for klinisk og molekylær medisin, NTNU. Han er en av tre mottakere av denne pristildelingen. De øvrige er Anne Kveim Lie og Sigrunn Eliassen ved universitetene i Oslo og Bergen.

I begrunnelsen skriver juryen:

«Tobias Slørdahl har vært initiativtaker og sterk pådriver for revidering av eksamensinnhold og eksamensform på medisinstudiet ved NTNU. Han har en pågående stor forskningsaktivitet innen medisinsk utdanningsforskning hvor han også inkluderer studenter som medforskere. Slørdahl er for øvrig en skattet foreleser og formidler av kunnskap både til studenter, kolleger og pasienter. Slørdahl var allerede i studietiden engasjert i utvikling av medisinstudiet og har hatt stort engasjement for utdanningsforskning gjennom egen undervisning, forskning og veiledning. For dette har han mottatt flere priser både internt ved NTNU og eksternt.»

Prisen er på 500 000 kroner.

Olav Thon Stiftelsens forskningspris innen naturvitenskap og medisin tildeles direktør og professor Eske Willerslev, Senter for geogenetikk, Københavns universitet, Danmark. Willerslev foreslås for sin fremragende, brede og originale forskning innen human evolusjon. Hans forskning har hatt stor innflytelse på andre fagfelt som f.eks. medisin, arkeologi og økologi. Prisen er på fem millioner kroner.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS