NTNU-parkeringsplass stenges i to måneder

For ansatte ved Gløshaugen blir det enda mer rift om parkeringsplassene når Hesthagen stenges i slutten av mai. 

Hesthagen stenges snart for arkeologiske utgravninger. Da må de ansatte velge andre transportmidler, eller eventuelt stå opp tidligere for å få parkeringsplass.
Publisert Sist oppdatert

Parkeringsplassen på Hesthagen stenges i perioden 27.mai til 12.juli skriver Innsida. Årsaken til stengningen er arkeologiske utgravinger som må gjøres i forkant av campussamlinga. 

UA har tidligere skrevet om utgravingene NTNU vitenskapsmuseet har ansvaret for i forkant av campussamlingen. 

Hele parkeringsplassen blir utilgjengelig i anleggsperioden. BN Entreprenør legger opp gangveier rundt parkeringsplassen i anleggsperioden.

Parkeringsplassen kan etter planen benyttes igjen fra 12.07.24. Den vil da være reetablert med grusdekke. Det vil ikke legges ny asfalt på denne plassen på grunn av delprosjekt P1.

Parkeringen erstattes av økonomibygg

Som UA tidligere har skrevet, skal det bygges et nybygg på tomta til parkeringsplassen. Der skal Institutt for økonomi og teknologiledelse flytte inn. På den måten blir fakultetet samlet i samme område. 

Hesthagen hører til parkeringssone C. Her kan NTNUs ansatte og studenter parkere. Det er forbudt å parkere her for besøkende, og parkering forbudt mellom kl 00 og 06.

Følg UA på Facebook og Instagram.