Studentallmøte om fusjon

NTNU-studentene har bestemt seg for å holde eget allmøte om SAKS-debatten.
 

- Ettersom organisasjonen NTNU nå har våknet til live i SAKS-debatten, ser vi behovet for å avholde et allmøte spesielt for studenter. Dette vil bli avholdt i S4 onsdag 21. januar fra klokken 16:15, forteller studentrepresentant Elise Landsem i NTNU-styret.

- Studenter (og andre som måtte ønske det) ønskes velkomne til å komme med spørsmål, meninger og argumenter. Det er helt klart utfordrende for oss to som skal representere 23 000 studenter, og vi håper flest mulig vil ytre seg før fristen er kommet, sier Landsem. Den andre studenten i styret er Christian Tangene.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Norsk forskning er åpnet

- Vi er på god vei mot målet om åpen tilgjengelighet for offentlig finansierte vitenskapelige artikler , skriver Anne Kristine Børresen, Vidar Røeggen og Gunnar Sivertsen, arbeidsutvalget i UHR-Publisering.

Lager norsk ordliste for elektrofag

Universitetslektor Herman Ranes vil ha norske ord og begreper i elektrofaget. Nå setter han i gang med å lage ordliste, og Språkrådet er med på laget.

Organisasjonsdirektøren innkaller Eikrem til samtale

Øyvind Eikrem er innkalt til samtale med representanter fra NTNUs ledelse. Det bekrefter organisasjonsdirektør Ida Munkeby.