Studentallmøte om fusjon

NTNU-studentene har bestemt seg for å holde eget allmøte om SAKS-debatten.
 

- Ettersom organisasjonen NTNU nå har våknet til live i SAKS-debatten, ser vi behovet for å avholde et allmøte spesielt for studenter. Dette vil bli avholdt i S4 onsdag 21. januar fra klokken 16:15, forteller studentrepresentant Elise Landsem i NTNU-styret.

- Studenter (og andre som måtte ønske det) ønskes velkomne til å komme med spørsmål, meninger og argumenter. Det er helt klart utfordrende for oss to som skal representere 23 000 studenter, og vi håper flest mulig vil ytre seg før fristen er kommet, sier Landsem. Den andre studenten i styret er Christian Tangene.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Professor ved UiB tiltalt for å ha levert falske reiseregninger

En professor ved Universitetet i Bergen er tiltalt for grovt bedrageri.

Rekordlav flytende rente hos Lånekassen

Fra 1. september vil den flytende renta på studielån ligge på 1,539 prosent. Så lav har den aldri vært før.

Digital fotoautomat skal opprettholde smittevern på campus

En nettbasert løsning skal hindre kø blant studenter og ansatte som trenger adgangskort til semesterstart.

Ytring:

Kan vi gjøre Norges framtid til NTNUs sommervisjon?

NTNU-tankesmien bør ikke bare studere virkeligheter, men få nye virkeligheter til å oppstå, skriver Arne B. Johansen.