Ytring:

- Vi er stolte av studentene våre

«Vi er stolte av studentene våre og den innsatsen de har gjort for å unngå smitte i byen vår» skriver hovedtillitsvalgt for NTL ved NTNU, Sturla Søpstad.
- De aller fleste studentene har vært svært samvittighetsfulle, tatt stort ansvar for sine medstudenter og fulgt smittevernreglene til punkt og prikke, skriver Sturla Søpstad. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

- De aller fleste studentene har vært svært samvittighetsfulle, tatt stort ansvar for sine medstudenter og fulgt smittevernreglene til punkt og prikke, skriver Sturla Søpstad.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Siden studiestart har vi opplevd at Trondheim by til dels har glemt at vi er Norges beste studieby. Studentene har blitt anklaget for å bryte smittevernreglene over en lav sko, de har blitt hetset og uglesett.

Dette synes vi er dårlig gjort ovenfor studentene våre, de aller fleste studentene har vært svært samvittighetsfulle, tatt stort ansvar for sine medstudenter og fulgt smittevernreglene til punkt og prikke. Noen bryter reglene, noen glemmer seg en sen kveld, men det kan skje hver og en av oss.

Fagfolkene sier at hvis det hadde vært stor smittespredning i Fadderuka, så hadde vi sett en oppblomstring nå. Trondheim har nå én registrert smitte de siste fire dagen - nesten 2500 er testet.

Vi er stolte av studentene våre og den innsatsen de har gjort for å unngå smitte i byen vår. Fortsett den gode jobben og det gode smittevernarbeidet dere har gjort. Takk til studentene, takk til NTL UNG, LO-studentene på NTNU Trondheim og Studenttinget NTNU!

Ytringen er først publisert på NTLs facebookside.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Nesten 50 prosent økning i antall utestengelser på grunn av juks

Antallet studenter tatt for juks har skutt i været. Nesten 50 prosent flere er utestengt etter å ha blitt tatt for juks nå enn for et halvt år siden.

«Rasistisk» benk: – Markerer en viktig del av vitenskapens historie, sier UiO-rektoren

Bydelsutvalget i Gamle Oslo ønsker benken tilegnet Carl von Linné fjernet. For første gang uttaler nå UiO-rektor Svein Stølen seg om den "rasistiske" benken.

Forskningsdagene:

Åpen forskning er et gode for alle

Den raske utviklingen av datateknologi og håndtering av store datamengder gjør utvidet bruk av forskningsdata mulig for mange.

Utrettelig mas om arbeidslivsrelevans

Arbeidslivsrelevans er ikke fyrlykten institusjonene bør styre alle studieprogrammer etter.