Ber studentene i Trondheim avlyse alle sosiale aktiviteter

Etter 113 nye smittetilfeller torsdag ber kommuneledelsen, rektor og studenttingslederen studentene om å avlyse siste del av fadderukene og andre sosiale aktiviteter de neste dagene.

Rektor Anne Borg ber nå studentene om å holde seg for seg selv de neste dagene.
Rektor Anne Borg ber nå studentene om å holde seg for seg selv de neste dagene.
Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver NTNU at de sammen med ledelsen i Trondheim kommuneog lederen for Studenttinget på det sterkeste oppfordrer til å avlyse siste del av fadderukene og alle andre sosiale aktiviteter de nærmeste dagene.

Ifølge pressemeldingen kommer de med denne oppfordringen for å beskytte studentene og få kontroll på utrbuddet. Oppfordringen gjelder kun Trondheim hvor det de siste dagene har vært en ekstrem smitteøkning som i stor grad har vært knyttet til studentmiljøet.

Også lederen av Velferdstinget i Gjøvik, Ålesund og Trondheim stiller seg bak denne oppfordringen.

- Jeg vil anbefale alle de andre utdanningsinstitusjonene om å gjøre det samme. Det er viktig at vi star sammen for å få kontroll på smitten slik situasjonen er i Trondheim nå, og da må vi huske at vi også har mange studenter i byen som ikke studerer ved NTNU, skriver Velferdstings-leder Ellinor Benedikte Anjali Lindström i en e-post til Universitetsavisa.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.