Følg møtet direkte:

Hva med gründere i en verden snudd på hodet?

Engage er et senter for fremragende utdanning ved NTNU. Her invigerer de til en meningsutveksling om den rådende usikkerheten.

Hvordan forholde seg til de problemene som oppstår på grunn av koronakrisa? spør Engage - Centre for Engaged Education through Entrepreneurship. SFU-en er et samarbeid mellom NTNU og Nord universitet.

Møtet pågår direkte fra klokka 14.00-14.30 torsdag 2.april.

Deltakerne er:

Mariell Israelsen, gründer, No14

Marie Jacobsen Lauvaas, gründer, Capeesh

Gry Alsos, professor, Nord universitet

Dag Håkon Haneberg, førsteamanuensis, NTNU

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Medisinstudentene vil tilbake til pasientene

Medisinstudentene mener den pasientnære undervisningen bør starte opp igjen så raskt som mulig. – Det er en stor del av utdanningen vår, sier leder for medisinstudentene,

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.