NTNU i Ålesund: Nødetatene trapper opp søket

Søket etter den savnede 23 år gamle NTNU-studenten Julian Montague trappes opp etter at jakka hans ble funnet i går kveld.

Søk etter den savnede NTNU-studenten Julian Montague, i Gangstøvika i Ålesund.
Publisert

Det var en av de frivillige letemannskapene som fant jakka til den savnede 23-åringen i skogen ved Gangstøvika i Ålesund, skriver Sunnmørsposten. Politiets innsatsleder, Odd-Arne Brynjulfsen, sier at politiet brukte drone og hund for å søke videre i området, men det ble ikke gjort flere funn.

Viserektor ved NTNU i Ålesund, Anne-Lise Sagen Major, sier til Universitetsavisa at hun er glad for at det nå er gjort funn, og opplyser at beredskapsgruppa ved NTNU hadde møte tidlig i dag før de fikk vite at jakka var funnet.

- Vi er i beredskap og klare for nye møter dersom det blir behov for det. NTNU organiserer ikke egen leteaktivitet, men vi er kjent med at flere studenter er involvert blant annet i regi av Norges Røde Kors og Redningsselskapet, sier Sagen Major.

Brannvesenet har i dag hatt dykkere på plass. Den alpine redningsgruppa søker på land. Politiet vil også være der med hundepatrulje, skriver Sunnmørsposten.

Følg UA på Facebook og Instagram.