Avlyser utveksling utenfor Europa

17 av de 21 offentlige universitetene og høyskolene i Norge kommer ikke til å la studentene reise på utveksling utenfor Europa neste semester.
Utveksling til land i Europa vil bli gjennomført neste semester, men ikke til resten av verden. 
        
            (Foto: Mari Rian Hanger)

Utveksling til land i Europa vil bli gjennomført neste semester, men ikke til resten av verden.  Foto: Mari Rian Hanger

17 av de 21 offentlige universitetene og høyskolene i Norge kommer ikke til å la studentene reise på utveksling utenfor Europa neste semester.

Alle de 17 universitetene og høyskolene åpner derimot for utveksling til land i Europa, viser en gjennomgang gjort av Khrono.

Ved Høgskulen i Volda er det ennå ikke tatt noen avgjørelse, men ifølge rektor Johann Roppen går det mot det samme også der. Nord universitet planlegger for utveksling i studieprogrammer der dette er en obligatorisk del av studiet. 

Kunsthøgskolen i Oslo vil ikke begrense utveksling til bare å gjelde europeiske land, men vil ikke tillate utveksling til «røde land». De vil heller ikke la studenter i risikogruppene reise på utveksling. 

Samisk høgskole har ikke svart på Khronos forespørsel.

(©NTB)

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.

Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen

Professor Øyvind Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen for behandlingen han ble utsatt for i forbindelse med IHS-striden.

Mener forholdet mellom NTNU og Sintef gnisser

NTNU og Sintef konkurrerer om de samme oppdragene, prosjektene og forskningsmidlene, advarer direktør Magnus Langseth i SFI Casa ved NTNU.

NTNU vs Eikrem:

NTNU engasjerte to advokatbyråer

NTNU har benyttet seg av to ulike advokatbyråer i forbindelse med prosessen mot Øyvind Eikrem.