I dag åpner campus

Hjemmekontor anbefales fortsatt.

Hjemmekontor er ikke lenger pålagt, men anbefales fortsatt der det er hensiktsmessig ut fra arbeidets art.
Publisert Sist oppdatert

I en epost fra rektor til studenter og ansatte står det at NTNU nå forholder seg til nasjonale retningslinjer etter de strenge tiltakene for Trondheim ble fjernet i Formannskapsmøte tidligere på dagen.

Allerede fra onsdag 17.02 kan studenter igjen bruke campus, men de må fortsatt bruke kort for å komme seg inn og reservere plass på lesesal.

Hjemmekontor er ikke lenger pålagt, men kommunen anbefaler fortsatt “bruk av hjemmekontor der hvor det er hensiktsmessig ut fra arbeidets art”.

Starter noe digital undervisning

Trondheim kommune har opphevet tiltakene for universiteter og høyskoler, men myndighetene anbefaler fortsatt begrenset bruk av fysisk undervisning.

For NTNU betyr dette at man går tilbake til undervisningssituasjon innført 20. januar. Ifølge eposten fra rektor gjelder følgende med mindre man får annen beskjed fra faglærer: All undervisning som ble igangsatt 20. januar, gjenopptas fra torsdag 18. februar. All annen undervisning er fortsatt digital.

Dette betyr blant annet at det er mulig med forelesninger for inntil 50 studenter.

Rektor minner også om viktigheten av å benytte seg av eksisterende smittevernsverktøy på campus, inkludert munnbind og check-in.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.