Festbråk på Møllenberg: Få klager har kommet inn til politiet

Stasjonssjef ved Trøndelag Politidistrikt sier de er veldig fornøyd med at de har kommet inn bare tre klager på støynivået på Møllenberg i natt.

De siste to årene har det vært et høyt støynivå på Møllenberg rundt studiestart. Så langt i år har det vært lite støy.
Publisert

Stasjonssjef Arve Nortvedt er kjempefornøyd med at det har kommet så få støyklager natt til i dag på Møllenberg. Området har de siste årene vært utsatt for mye støy og bråk under fadderuka og i forkant av årets feiring har det blitt gjort tiltak for å forhindre det samme i år.

- Vi fikk tre meldinger om festbråk på Møllenberg i natt. Det er veldig lite sammenliknet med de to siste årene. Vi er veldig fornøyd med at det er så få klager og få opplevelser med festbråk og vi håper at det vedvarer.

Natt til i går gikk også stille for seg, fortalte operasjonsleder Trond Wolden. Han sa i går at studentene fortjener ros. Dette står i motsetning til dagens nyhetsoppslag i Adressa som problematiserer nattens festligheter i området.

- For de som opplever festbråket kan det være problematisk, men det er få klager som har kommet inn til oss og det er veldig positivt, sier Nordtvedt.

Han karakteriserer hendelsene i natt som mindre alvorlig.

- I disse tilfellene er det støyplager som høy musikk og allsang det har blitt klaget på, så vi vil ikke beskrive det som alvorlig festbråk. Det er ikke gitt et grunnlag for anmeldelse.