Sit avvikler treningssenteret på Portalen sommeren 2025

Senteret har vært en midlertidig løsning mens man har ventet på Øya Treningssenter. Nå avvikles det. 

Sit har hatt treningssenter på Portalen på Solsiden siden 2011. Det blir det slutt på nå.
Publisert

Siden 2011 har Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit) hatt treningssenter på Portalen på Solsiden. Det populære senteret har hatt mellom 500-1000 trenende studenter hver dag i snitt.

Nå er det avklart at Portalen vil avvikles sommeren 2025. Det melder Sit i en pressemelding.

Det har vært planlagt at Portalen skal avvikles når Øya Treningssenter på nye Helgasetr åpner. Det nye senteret vil ha større kapasitet enn Portalen, og derfor vil Sits kapasitet for trening og aktivitet totalt øke i Trondheim. 

Øya Treningssenter skulle etter planen åpne i mai i år, men det har blitt utsatt til august. 

- Nå gleder vi oss til å åpne Øya Treningssenter, og til å styrke aktivitetstilbudet nært campus Gløshaugen. Vi ser fram til at dagens Portalen-brukere blir kjent med det nye treningssenteret vårt, samt andre aktivitetstilbud som Sit og studentidretten tilbyr, sier styreleder i Sit, Monja Lien Jakobsen, i pressemeldingen.

Øya Treningssenter blir det tredje nye senteret Sit åpner i løpet av to år. Tidligere har Sit bygd nye senter både i Gjøvik og Ålesund. Sit skriver også i pressemeldingen at de har ytterligere planer om å styrke treningstilbudet for studentene i Trondheim.

Følg UA på Facebook og Instagram.