Innstilt som viserektor, ansatt som instituttleder

Førsteamanuenis Nils Kalstad var innstilt på førsteplass som ny viserektor i Gjøvik. Mandag ble han ansatt som instituttleder i stedet.

Nils Kalstad er ansatt som instituttleder ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi. Dermed går viserektor-stillingen etter alle solemerker til nummer to på listen, Gro Iren Kvanli Dæhlin.
Publisert Sist oppdatert

Mandag ble alle ansatte Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk etter det Universitetsavisa erfarer informert om de nyansatte instituttlederne, og på listen står førsteamanuensis Nils Kalstad som nyansatt instituttleder for Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi.

Dekan Ingrid Schjølberg bekrefter ansettelsen overfor Universitetsavisa.

Kalstad var også innstilt på førsteplass som ny viserektor for Gjøvik. Da NTNU-styret møttes forrige uke ble det stilt spørsmål om prosessen med å ansette ny viserektor i Gjøvik, og det ble gitt inntrykk av at ansettelsen der sto på vent som følge av nettopp ansettelsen av nye instituttledere.

Kalstad ble tilbudt jobben som viserektor for NTNU i Gjøvik i midten av februar.

Det er Gro Iren Kvanli Dæhlin som ble innstilt på andreplass til jobben som viserektor i Gjøvik.

Dæhlin er seniorrådgiver i rektors stab, og var konstituert leder ved Avdeling for utdanningskvalitet da sjefen der, Berit Kjeldstad måtte hoppe inn som konstituert prorektor for utdanning mens Anne Borg var konstituert som rektor.

Universitetsavisa har forsøkt å komme i kontakt med Kalstad, men har så langt ikke lyktes.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.