Foreløpig problemfri eksamensavvikling

Mandag startet en noe annerledes eksamensperiode ved NTNU.
Det blir ikke eksamener slik vi er vant til å se dem i år, med rekke på rekke av studenter. Men etter første dag med hjemmeeksamener digitalt melder NTNU at det hele har foreløpt så godt som problemfritt. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Det blir ikke eksamener slik vi er vant til å se dem i år, med rekke på rekke av studenter. Men etter første dag med hjemmeeksamener digitalt melder NTNU at det hele har foreløpt så godt som problemfritt.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

I en intern nyhetsmelding opplyser NTNU at oppstarten av årets noe annerledes eksamensperiode har gått tilsynelatende problemfritt.

Mandag var 1424 studenter gjennom muntlig eller skriftlig eksamen. Ifølge NTNU var det noen som tok kontakt og hadde behov for hjelp knyttet til innlevering, men det er ikke rapportert om feil knyttet til eksamenssystemene.

- Det ser ut som om både faglærere og studenter har forberedt seg godt til hjemmeeksamen og en annerledes eksamenssituasjon, sier Siri Brunvoll, faggruppeleder for eksamen ved NTNU i meldingen.

Det var i slutten av mars NTNU besluttet at det ikke ville bli gjennomført eksamener dette semesteret som krevde oppmøte.

«På grunn av den ekstraordinære situasjonen med koronavirus, har rektor vedtatt at eksamener med fysisk oppmøte på campus ikke vil bli avviklet våren 2020» skrev ledelsen da.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.

NTNU etterlyser mindre styring i innspill til ny styringspolitikk

NTNU advarer mot for mange lover og regler i innspillene til ny UH-lov og ny styringspolitikk.