Beslutning vil bli tatt i midten av september

73 studentforeninger ber i et opprop om å få være lenger på campus. Her er Anne Borgs svar.
NTNUs rektor lover at det blir ja når det er mulig.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNUs rektor lover at det blir ja når det er mulig.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Kjære studenter,

Jeg skulle ønske at svaret på oppropet deres var JA, selvsagt skal dere få bruke campus mer. Jeg vet veldig godt hvor viktig studentfrivilligheten og de sosiale møteplassene er for studiemiljøet på NTNU.  

Akkurat nå er likevel smittevernet overordnet alle andre hensyn. Norge er på «rødt», og vi ser at smitten øker flere steder i landet. Dette er alvorlig og bekymringsfullt. Selv om våre tre studentbyer for øyeblikket klarer seg bra, er det viktig å vite at dette kan snu raskt hvis vi ikke er forsiktige.  
 
Beslutningen om kveldsstengt campus er oppe til ny vurdering i disse dager, og Sentral beredskapsledelse ved NTNU vil gjøre en ny vurdering basert på dagens situasjon. Vi regner med at en beslutning vil bli tatt i midten av september.  

I den vurderingen vil hensynet til studentenes ve og vel veie tungt. Jeg ber dere stole på at vi sier ja til alt vi kan si ja til, og at det ligger gjennomtenkte og tungtveiende grunner bak hver gang vi sier nei.  

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Nesten 50 prosent økning i antall utestengelser på grunn av juks

Antallet studenter tatt for juks har skutt i været. Nesten 50 prosent flere er utestengt etter å ha blitt tatt for juks nå enn for et halvt år siden.

«Rasistisk» benk: – Markerer en viktig del av vitenskapens historie, sier UiO-rektoren

Bydelsutvalget i Gamle Oslo ønsker benken tilegnet Carl von Linné fjernet. For første gang uttaler nå UiO-rektor Svein Stølen seg om den "rasistiske" benken.

Forskningsdagene:

Åpen forskning er et gode for alle

Den raske utviklingen av datateknologi og håndtering av store datamengder gjør utvidet bruk av forskningsdata mulig for mange.

Utrettelig mas om arbeidslivsrelevans

Arbeidslivsrelevans er ikke fyrlykten institusjonene bør styre alle studieprogrammer etter.