Ytring:

NTNUs styre har fått omfattende dokumentasjon om IHS-saken

Organisasjonsdirektøren redegjør i dette innlegget for hvilken informasjon styret har fått i forbindelse med behandlingen av saken om Institutt for historiske studier torsdag.
«Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte» skriver organisasjonsdirektør Ida Munkeby. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

«Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte» skriver organisasjonsdirektør Ida Munkeby.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Ledelsen ved NTNU har merket seg at noen uttrykker bekymring for om medlemmene i universitetets styre blir godt nok opplyst til å kunne behandle forslaget om å dele Institutt for historiske studier (IHS). Vi vil her redegjøre for hvilken bakgrunnsinformasjon styret har fått før de møtes på torsdag (31.oktober).

Det er lagt frem et saksfremlegg på 25 sider, med 10 sider vedlegg (tilgjengelig her). Her gjennomgås blant annet fordeler og ulemper ved en rekke alternative modeller for reorganisering. Styret har også fått alle de 39 tilbakemeldingene fra ansatte på IHS til forslaget om å skille ut en forskergruppe i et eget senter.

Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Les flere ytringer her.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Grunnstoffene som forandret verden

Forskning på grunnstoffene har vært avgjørende for den kunnskapen vi har i dag.

Psykologtjenester:

Mener Ansa ikke har fulgt anbudsreglene

Onlinepsykologene sier Ansa ikke ville legge psykologtjenestene ut på anbud. Anders Petterød Halvorsen i Ansa mener imidlertid at de har fulgt reglene.

Kurses for å bli bedre veiledere for stipendiater

En økning i antallet doktorgradskandidater har ført til et økt behov for gode veiledere ved Institutt for helsevitenskap ved NTNU Gjøvik.

Slik vil Sintef og NTNU påvirke EU

Sintefs og NTNUs øverste ledere har signert et brev til EU om hvilken forskning unionen bør satse på i årene som kommer. - Innspillene har til felles at de tar for seg de enorme transformasjoner vi står overfor, sier Alexandra Bech Gjørv. - Dette kommer til å bli lagt merke til, sier Anne Borg