Ytring:

NTNUs styre har fått omfattende dokumentasjon om IHS-saken

Organisasjonsdirektøren redegjør i dette innlegget for hvilken informasjon styret har fått i forbindelse med behandlingen av saken om Institutt for historiske studier torsdag.
«Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte» skriver organisasjonsdirektør Ida Munkeby. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

«Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte» skriver organisasjonsdirektør Ida Munkeby.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Ledelsen ved NTNU har merket seg at noen uttrykker bekymring for om medlemmene i universitetets styre blir godt nok opplyst til å kunne behandle forslaget om å dele Institutt for historiske studier (IHS). Vi vil her redegjøre for hvilken bakgrunnsinformasjon styret har fått før de møtes på torsdag (31.oktober).

Det er lagt frem et saksfremlegg på 25 sider, med 10 sider vedlegg (tilgjengelig her). Her gjennomgås blant annet fordeler og ulemper ved en rekke alternative modeller for reorganisering. Styret har også fått alle de 39 tilbakemeldingene fra ansatte på IHS til forslaget om å skille ut en forskergruppe i et eget senter.

Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Les flere ytringer her.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Koronaviruset:

NTNU strammer inn på reiser til en rekke land

Alle reiser til fastlands-Kina og Nord-Italia, Sør-Korea, Japan og Iran, Hong Kong og Singapore skal avlyses eller utsettes, ifølge NTNUs nye retningslinjer.

Kva med studentanes rettar, Nord universitet?

Studentane ved Campus Nesna blir no utsett for eit tilfeldig og mangelfullt styringssystem som gjer studentane utrygge for både kvalitet og studiesituasjon.

Disse skal ha ansvar for norsk deltakelse i Horisont Europa

Forskningsrådet og Innovasjon Norge er de mest sentrale aktørene som skal følge opp norsk deltakelse i Horisont Europa, som er EUs forsknings- og innovasjonsprogram.

Ytring:

Norsk forskning er åpnet

- Vi er på god vei mot målet om åpen tilgjengelighet for offentlig finansierte vitenskapelige artikler , skriver Anne Kristine Børresen, Vidar Røeggen og Gunnar Sivertsen, arbeidsutvalget i UHR-Publisering.