NTNU vil gå inn på Eikrems pc-er 6. juli

NTNU ønsker å gjennomføre innsyn på Eikrems datamaskiner allerede 6. juli. Eikrems advokat sier Eikrem er sykmeldt, og reagerer sterkt på at innsynet likevel skal bli gjort.

Øyvind Eikrem selv sier han ikke vet om han vil være tilstede under innsynet, fordi han for tiden er sykmeldt.
Øyvind Eikrem selv sier han ikke vet om han vil være tilstede under innsynet, fordi han for tiden er sykmeldt.
Publisert Sist oppdatert

Det skriver Khrono.

Advokat Torfinn Svanem reagerer kraftig på at NTNUs advokater vil gjennomføre innsynet midt i ferien og selv om Eikrem er sykmeldt.

Les også: Vil gjennomføre innsyn i Eikrems epost.

Utsatt til 6. juli

Advokat Marianne Kartum i firmaet til NTNU, Simonsen Vogt Wiig, skriver ifølge Khrono i en e-post til Svanem at legeerklæringen ikke konkretiserer hvorvidt Eikrem er i stand til å delta under innsynet. De har utsatt innsynet til 6. juli, men det vil ikke bli gitt ytterligere utsettelser, skriver hun videre.

Svanem er ikke fornøyd med dette, og sier at de fortsatt vurderer rettslige skritt i saken. Dekan Marit Reitan sier til Khrono at hun ikke har noen kommentarer til spørsmålet om hvorfor NTNU ser ut til å ha hastverk med å få innsynet gjort.

Anonym Facebook-konto

Eikrem sier til Khrono at han ikke kan si noe om han vil være tilstede under undersøkelsen av pc-ene hans, fordi han for tiden er sykmeldt.

Meningen med innsynet er ifølge NTNU å avklare om Eikrem har brukt NTNUs utstyr til å spre hatefulle ytringer gjennom en anonym Facebook-konto. Det var nettavisen Filter som først omtalte saken.

Les også: Avskjedigelse ikke vurdert.

Powered by Labrador CMS