Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.
NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Fossen har vært NTNUs kommunikasjonssjef siden 2007. Nå ønsker han andre oppgaver og slutter i stillingen 1. august, ifølge en melding på NTNUs intranett «Innsida».

Fossen går over i rektors stab på organisasjonsdirektørens område.

I en kommentar på «Innsida» sier Fossen at det har vært en enorm og spennende utvikling i årene han har vært kommunikasjonssjef.

Han mener kommunikasjonsvirksomheten og avdelingen fungerer svært godt, og at det derfor et godt tidspunkt for å overlate styringen til andre.

Jan Erik Kaarø, nestleder i kommunikasjonsavdelingen og allerede fungerende kommunikasjonssjef, vil fungere i stillingen til en ny kommunikasjonssjef er ansatt. Stillingen skal lyses ut rett etter sommerferien.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo nå ser på hvordan de skal tilpasse ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.

Foreslår å fjerne musikk, kunst og medievitenskap fra KAM-senteret for å bevare trehusene

Institutt for arkitektur og teknologi åpner for å splitte opp KAM for at de skal få nok plass i Høgskolebakken.