Hun tar over for kunnskapsministeren

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker tar over for Torbjørn Røe Isaksen i hans fravær.
 
        
            (Foto: Fiskeridepartementet)

  Foto: Fiskeridepartementet

52-åringen fra Harstad tar over ledelsen av Kunnskapsdepartementet når Røe Isaksen går ut i pappapermisjon 6. april.

Isaksens pappaperm er fordelt over fire perioder. Den første går fra 6. til 23. april og den siste fra 14. september til 2. oktober. I tillegg blir det to kortere permisjonsperioder i overgangen fra juni til juli og i august, ifølge Universitas.

Aspaker vil fungere som både fiskeriminister og kunnskapsminister i disse periodene.

Hun har vært innvalgt på Stortinget fra Troms siden 2005. Hun er utdannet lærer fra Troms lærerhøyskole, og har etterutdanning i mediefag og matematikk.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo nå ser på hvordan de skal tilpasse ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.

Foreslår å fjerne musikk, kunst og medievitenskap fra KAM-senteret for å bevare trehusene

Institutt for arkitektur og teknologi åpner for å splitte opp KAM for at de skal få nok plass i Høgskolebakken.