Avlyser alle konserter og lytter til erfarne helsefolk

Institutt for musikk vil bidra til at tempoet i smittespredningen av viruset ikke skal gå for hurtig
Nora Bilalovic Kulset oppfordrer flere til å tenke selv i denne uvanlige situasjonen.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Nora Bilalovic Kulset oppfordrer flere til å tenke selv i denne uvanlige situasjonen.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Ett av tiltakene er at instituttet avlyser alle konserter og andre arrangementer som ikke er studieplanfestet, fram til 25. mars.

- Jeg vil gjerne at flere skal tenke selv og iverksette gode tiltak de kommende to ukene slik at vi får stoppet smittekurven som akkurat nå ser ganske ille ut, sier instituttleder Nora Bilalovic Kulset.

Instituttet har sendt ut følgende informasjon:

«Institutt for musikk lytter til erfarne helsefolk og vil i de to kommende ukene gjøre vårt for å bidra til at tempoet i smittespredningen av Koronaviruset ikke skal gå for hurtig.

Ett av våre tiltak er at vi avlyser alle konserter og andre arrangement som ikke er studieplanfestet, fram til 25. mars.

Vi er heldige som kan gjøre dette uten økonomiske konsekvenser, noe som ikke gjelder flere av våre studenter og ansatte som også livnærer seg som freelance musikere.

Og vi er ikke redde for om noen mener vi overreagerer. Dersom dette viser seg å gå bra, kan det være bidrag som dette som gjorde at det gikk bra.

To uker med å holde oss litt mer i ro og være litt mindre sosiale kan bidra mye i de påfølgende ukene».

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

For få kvinner stilte som kandidater til styrevalget

Fristen for studenter til å melde sitt kandidatur til NTNU-styret er forlenget. Årsak: Det har ikke meldt seg nok kvinnelige kandidater.

Koronamedisin kan være klar i sommer

Forskningssjefen som leder den globale koronastudien, har tro på at effektive legemidler mot koronaviruset kan være på plass til sommeren.

Ingen undervisning på campus før til høsten

All undervisning ved NTNU skal foregå digitalt ut vårsemesteret.