Avlyser alle konserter og lytter til erfarne helsefolk

Institutt for musikk vil bidra til at tempoet i smittespredningen av viruset ikke skal gå for hurtig
Nora Bilalovic Kulset oppfordrer flere til å tenke selv i denne uvanlige situasjonen.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Nora Bilalovic Kulset oppfordrer flere til å tenke selv i denne uvanlige situasjonen.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Ett av tiltakene er at instituttet avlyser alle konserter og andre arrangementer som ikke er studieplanfestet, fram til 25. mars.

- Jeg vil gjerne at flere skal tenke selv og iverksette gode tiltak de kommende to ukene slik at vi får stoppet smittekurven som akkurat nå ser ganske ille ut, sier instituttleder Nora Bilalovic Kulset.

Instituttet har sendt ut følgende informasjon:

«Institutt for musikk lytter til erfarne helsefolk og vil i de to kommende ukene gjøre vårt for å bidra til at tempoet i smittespredningen av Koronaviruset ikke skal gå for hurtig.

Ett av våre tiltak er at vi avlyser alle konserter og andre arrangement som ikke er studieplanfestet, fram til 25. mars.

Vi er heldige som kan gjøre dette uten økonomiske konsekvenser, noe som ikke gjelder flere av våre studenter og ansatte som også livnærer seg som freelance musikere.

Og vi er ikke redde for om noen mener vi overreagerer. Dersom dette viser seg å gå bra, kan det være bidrag som dette som gjorde at det gikk bra.

To uker med å holde oss litt mer i ro og være litt mindre sosiale kan bidra mye i de påfølgende ukene».

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Fadderukestart til tross for krisetider

Selv om ting er annerledes fra i fjor, betyr det ikke at det blir mindre gøy i år, mener fadderne ved linjeforeningen Primetime. Universitetsavisa fikk henge seg på festlighetene når de tok imot nye studenter mandag.

Immatrikuleringen 2020

Rektor: - Vi trenger de engasjerte menneskene

- Vi trenger engasjerte mennesker som står opp for ytringsfriheten, sa Anne Borg i sin første immatrikuleringstale som rektor. 

Immatrikulering også i Ålesund og Gjøvik

Immatrikuleringen ved NTNU foregår på tre campuser også i år. UA strømmer arrangementene for seg.

Førstereis-rektor Anne Borg på generalprøve

Litt over klokka 10 tester Anne Borg ut talen for kamera og mikrofon. Årets studiestart er hennes første som NTNUs rektor.