Toppledelsen ved BI har mottatt anonyme trusler

Personer i toppledergruppen til Handelshøyskolen BI i Oslo har mottatt anonyme og til dels truende eposter.
Etter truslene er det iverksatt tiltak i bygget i Oslo. 
        
            (Foto: BI)

Etter truslene er det iverksatt tiltak i bygget i Oslo.  Foto: BI

Truslene er rettet direkte mot toppledergruppen, skriver skolen på sine nettsider.

Saken er anmeldt til politiet, som skal kjenne til avsenderens identitet. Den aktuelle personen er en tidligere student.

– BI tar situasjonen på alvor og har iverksatt nødvendige tiltak i bygget i form av ekstra vakthold, skriver skolen.

Situasjonen sees ikke i sammenheng med trusselsaken fra september der en student truet medelever via de sosiale mediene Snapchat og Jodel.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Koronaviruset:

NTNU strammer inn på reiser til en rekke land

Alle reiser til fastlands-Kina og Nord-Italia, Sør-Korea, Japan og Iran, Hong Kong og Singapore skal avlyses eller utsettes, ifølge NTNUs nye retningslinjer.

Kva med studentanes rettar, Nord universitet?

Studentane ved Campus Nesna blir no utsett for eit tilfeldig og mangelfullt styringssystem som gjer studentane utrygge for både kvalitet og studiesituasjon.

Disse skal ha ansvar for norsk deltakelse i Horisont Europa

Forskningsrådet og Innovasjon Norge er de mest sentrale aktørene som skal følge opp norsk deltakelse i Horisont Europa, som er EUs forsknings- og innovasjonsprogram.

Ytring:

Norsk forskning er åpnet

- Vi er på god vei mot målet om åpen tilgjengelighet for offentlig finansierte vitenskapelige artikler , skriver Anne Kristine Børresen, Vidar Røeggen og Gunnar Sivertsen, arbeidsutvalget i UHR-Publisering.